Beste disco liefhebbers

Ben jij klaar voor een feest zonder grenzen? Maak je klaar om te dansen, te genieten en onvergetelijke herinneringen te creëren bij Disco zonder drempels & zorgmarkt zonder drempels! Dit geweldige evenement combineert het beste van twee werelden - een zorgmarkt waar je de nieuwste producten en diensten kunt ontdekken en een spetterend feest waar je helemaal los kunt gaan.

En laten we het eens hebben over de line-up die voor jou klaarstaat! We hebben niemand minder dan Jeroen Post DJ, Jaen DJ, Jurgen Dario DJ, Cripple x DJ en Master-Tiger. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook de fantastische zanger Thomas Oudshoorn om je op te warmen met zijn geweldige stem. Dit feest belooft een onvergetelijke avond vol energie en plezier te worden!

Maar wacht, er is meer! We hebben ook aan het drinken gedacht. Je kunt muntjes kopen om je favoriete drankjes te bestellen. En het beste nieuws? Je hebt geen pinpas nodig! We hebben het zo geregeld dat je jouw muntjes kunt kopen met papier- of kleingeld. Simpel en gemakkelijk!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en reserveer nu je tickets! De reguliere tickets kosten slechts €15, en als je samen met een begeleider wilt komen, hebben we een speciaal combiticket voor €20. Mis deze kans niet om een geweldige tijd te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.

Disco zonder drempels & zorgmarkt zonder drempels begint met de opening van de markt om 12 uur 's middags, gevolgd door het fantastische feest om 14:00 uur 's middags. Twijfel niet langer en reserveer nu je tickets via de onderstaande link:

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op dit onvergetelijke evenement zonder grenzen!

Adres: purmersteenweg 17 - 19 Purmerend

Voor extra informatie neem contact op met Stichting cripple x Entertainment directe verbinding op 06-18701450 vanaf 10:00 Tot 17:00